LA PANDÈMIA DE LA QUE NINGÚ EN PARLA

La COVID-19 ha incrementat en un 20% el número de persones que passen gana en el món.

Col·labora

DONA SUPORT ALS DAMNIFICATS DE LA PALMA

Creu Roja ja està repartint les ajudes que està rebent entre les persones afectades per l'emergència del Volcà de la Palma. Des que va començar l'erupció del Volcà s'han atès a més de 2.600 persones afectades.

Col·labora
Foro demos 2021

DEMOS el fòrum de fundacions i societat civil

A Demos 2021 parlarem de filantropia en el seu sentit més ampli, doncs tots podem fer filantropia, des de grans filantrops fins a modernes aportacions com el micro-mecenatge o el voluntariat.

Consulta el programa
Medicos sin fronteras promotora Giving Tuesday

ET NECESSITEM PER A VACUNAR A 9.091 NENS I NENES CONTRA LA PNEUMÒNIA.

La pneumònia és una infecció respiratoria que afecta als pulmons i és la principal causa infecciosa de mortalitat infantil. Provoca la mort de 808.000 nens i nenes a tot el món. Afortunadament, la pneumònia pot prevenir-se amb tres dosis d'una vacuna, i costa només 11€.

Col·labora

Regals solidaris

Posem a la teva disposició tot un sortit de regals solidaris amb una garantia molt especial, perquè l'educació és la nostra prioritat. Perquè un nen o nena sa i protegit té més força per seguir endavant. Perquè amb l'estómac buit no es pot aprendre. Perquè educar cura.

Col·labora

Suma't al #GivingTuesday

Milions de persones i empreses d'arreu del món ho estan fent

#GivingTuesday és un moviment global, sense ànim de lucre, que promou la solidaritat entre persones, organitzacions i empreses. Aquest any, el 30 de novembre és #GivingTuesday: un dia per a compartir, pensar en els altres i actuar

Sigue donando hasta el 31.12.2020

Organitzacions promotores

Empreses promotores

Plataformes de crowdfunding

Col·laboradors

Mitjans

Organitzadors