Ets una empresa?

A #GivingTuesday ens encanten les empreses amb compromís social que volen canviar el món i fer-lo millor a través de la seva contribució a la societat. Aquí trobaràs recursos, idees i exemples per a participar en el moviment implicant als teus grups d’interès.

Idees per a començar

Recollida d’aliments, roba o joguines

Converteix l’oficina en un punt de donació d’aliments, roba o joguines, a favor d’una entitat social i anima als teus empleats, clients, proveïdors a participar-hi.

Matchfunding solidari

Col·labora amb entitats socials a través d’una campanya de matchfunding. Pots realitzar una donació extra, doblar l’import aconseguit, aportar 1€ més a les donacions realitzades pels teus empleats i/o clients…

Esmorzar/ Dinar solidari

Organitza un dinar benèfic a favor d’una causa i aprofita la celebració per a donar a conèixer el moviment i la causa a l’equip i agrair la col·laboració.

Per què participar a #GivingTuesday?

Posiciona a l’empresa com agent del canvi social, responent als ODS en el seu objectiu 17 de fomentar la col·laboració i les aliances.

Diferencia a la marca com una empresa responsable, creïble, compromesa i de confiança, millorant la seva imatge i reputació

Lidera la major iniciativa global i local de donacions a favor de causes socials

Augmenta el Compromís dels empleats, clients, proveïdors i dels col·lectius amb els qui treballen

Contribuirà i estarà present en el discurs sobre la necessitat de col·laborar en campanyes conjuntes que sumin esforços

Uneix-te a #GivingTuesday

Al compartir les teves dades podràs rebre informació, idees, eines, continguts d'interès i darreres novetats del moviment.

Més informació Suma-t'hi