#JoDonoPerquè

Aquesta 4a edició de #GivingTuesday ve carregada de novetats. Avui volem presentar-vos una d’elles: #JoDonoPerquè. Una convocatòria de concurs sobre ciutadans testimonis que mostrin el seu esperit més altruista i expliquin la seva experiència amb entitats socials i fundacions.

La iniciativa ja es duu a terme en altres països com als Estats Units, Regne Unit, Índia, etc. on s’han recopilat més de 2.500 històries i més de 400.000 vots.

Com bé sabeu, ens encanta descobrir històries solidàries, pel que l’objectiu és identificar persones com vosaltres givers, que expliquin com i per què col·laborar amb causes socials.

Busquem històries que siguin testimonis de ciutadans que col·laboren o hi hagin col·laborat en accions solidàries

Com funciona?

Entra a la plataforma oficial del concurs i Participa. Omple les teves dades personals (nom complet, email i ciutat), selecciona l’idioma de la teva història i redacta-la amb un text entre 150 i 500 paraules. Si prefereixes, acompanya-la d’una foto o vídeo de duració entre 30 i 120 segons (prèviament penjat a Youtube o Vimeo).

Quin tipus d’històries busquem?

Busquem històries que siguin testimonis personals de ciutadans/es que col·laboren o hi hagin col·laborat en alguna acció solidària, ja sigui duent a terme una iniciativa pròpia, realitzant una donació (diners, roba, aliments, sang) o vivint l’experiència de ser voluntari.

Les històries han de mostrar les raons i motivacions per les quals es dona suport a la solidaritat, com se sent el testimoni en donar, la seva opinió de per què donar és important…, a més d’inspirar a altres persones a unir-se en aquesta gran onada solidària.

Qui pot participar?

Qualsevol persona que porti a les seves venes les causes socials, la filantropia, el voluntariat i hagi viscut alguna experiència solidària.

Anima als teus donants, socis, voluntaris… a donar a conèixer la seva experiència amb la teva organització

Quin és el premi?

Hi ha un premi econòmic per a les 3 històries guanyadores. El primer de 3.000 € i dos segons de 1.500 €, que es destinaran a l’organització que el guanyador/a triï.

Aprofita l’oportunitat del concurs per difondre la història del teu projecte i/o animar als teus donants, socis, voluntaris, etc. a donar a conèixer la seva experiència amb la teva organització. Participa a #JoDonoPerquè, explica’ns la teva història i aconsegueix vots compartint-la en els teus canals de comunicació sempre amb els hashtags #GivingTuesday i #JoDonoPerquè!

El concurs s’inicia el 23 d’octubre i finalitza el 27 de novembre. Si vols saber-ne més, consulta les bases de participació.