Un projecte de
  • Captació de fons
  • Discapacitat

Ajuda’ns a trencar barreres!

Tots volem arribar a la maduresa i poder gaudir d’un envelliment de qualitat. Els nostres residents també! Des de la Fundació Aspros, entitat que sempre ha apostat per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies, volem vetllar perquè això sigui possible.

Per això hem engegat el projecte ‘Ajuda’ns a trencar barreres’. El nostre objectiu és adaptar les instal·lacions per millorar la qualitat de vida dels nostres residents. Amb aquest petit canvi, potenciarem l’autonomia de les persones que encara es valen per si mateixes. A més, també aconseguiríem facilitar la feina dels nostres monitors als usuaris més dependents.

Per aquest motiu cal adaptar les instal·lacions amb els dos banys de la nostra residencia Casa Nostra de Sudanell, on actualment viuen 96 persones amb discapacitat psíquica que presenten un envelliment i un deteriorament prematur que els impedeix realitzar alguns dels seus hàbits bàsics de forma autònoma.

Per fer-ho realitat, necessitem la teva col·laboració. Ens ajudes? Recorda que amb la teva ajuda, podem trencar barreres!