Un projecte de
  • Captació de fons
  • Discapacitat

Banc de productes de suport per a afectats d’ELA

El Banc de Productes de Suport (BPS) de la Fundació Miquel Valls contribueix a que tots els afectats d’ELA que atenem a Catalunya i també les seves famílies puguin disposar dels productes de suport que necessiten en cada moment de la malaltia.

El banc s’abasteix majoritàriament de donatius de material de particulars, però hi ha alguns productes que s’adquireixen des de l’entitat i que tenen un cost molt elevat, com poden ser grues, cadires de rodes elèctriques o manuals, butaques elèctriques elevadores, llits elevadors o materials de comunicació alternativa entre d’altres.

El projecte es va crear al detectar la gran necessitat que tenen les persones afectades d’ELA, a causa de les característiques de la malaltia, d’utilitzar aquestes ajudes i materials per millorar la seva qualitat de vida, la seva confortabilitat i la seguretat en la realització de les activitats de la vida diària.

El material del banc es va renovant constantment per la gran demanda i també segons el seu estat, a més és lliurat i recollit a domicili per estalviar desplaçaments a la família.

Ajuda’ns a millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i els seus familiars tot fent un donatiu, qualsevol xifra ens estarà ajudant a poder-ho fer!!

FES UN GEST PER L’ELA!