Un projecte de
  • Captació de fons
  • Cooperació internacional
  • Infantesa i joventut

CANVIA LA VIDA D’UN NEN DE LA RESIDÈNCIA INFANTIL “DILKUSH” A MUMBAI

10 nens sense família, “street Children “ dels slums del cinturó perifèric de Mumbai, ara estan acollits a la residència permanent Dilkush gestionada per la nostra contrapart a l’Índia i necessiten una beca.

Des de fa més de 10 anys, PROiNFANTS finança a Dilkush l’allotjament, l’alimentació, el vestit, la sanitat, l’educació i el material escolar d’una cinquantena de nois d’entre els 6 i els 16 anys. Aquest centre, situat als afores de Mumbai al poble costaner de Gorai, està prop de l’escola Saint Joseph, on els infants i adolescents van diàriament a seguir la seva formació.

El cost total de la cobertura de les 10 beques a Mumbai, ascendeix a 2.000€. Inclou allotjament, manutenció i educació dels nens.

PROiNFANTS es una organització no governamental per al desenvolupament. Promou, financia i supervisa projectes dirigits a nens, nenes i adolescents en risc d’exclusió, d’entorns urbans desfavorits i amb alts nivells de pobresa. A través de les contraparts locals col·labora en cinc ciutats: Barcelona, Dakar, Medellín, Mumbai i Salt (Girona).

Vols saber-ne més: https://goo.gl/s5zGkP