Un projecte de
  • Captació de fons
  • Discapacitat
  • Recerca

Capaços contra la discapacitat intel·lectual

La discapacitat intel·lectual afecta greument la capacitat mental i adaptativa de les persones que la pateixen. Els últims avenços científics han permès identificar diversos gens associats a aquesta malaltia; Ara volem dissenyar teràpies personalitzades que permetran millorar la qualitat de vida d’aquestes persones. Ens dones un cop de mà?

Ajuda’ns amb la teva donació o acompanya’ns en les diferents activitats que organitzem des de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Tot compta!

—-

XERRADA “Investiguem en teràpies personalitzades per tractar la discapacitat intel·lectual

14 de Desembre,  19h
Can Riera (c/Joan Pallarès 38. L’H)

Entrada lliure

Dins el cicle de conferències “Pessics de Ciència”, l’investigador IDIBELL Dr. Xavier Altafaj ens explicarà en què consisteix el projecte d’investigació a què es destinaran els fons del #GIVINGTUESDAY

 

—-

CONCERT DE NADAL CORALS L’HOSPITALET

17 de Desembre,  19h
Església de Santa Eulàlia de Mèrida, L’H

Entrada gratuïta i Taquilla Inversa

Les corals Xalesta, Elisard Sala i Heura i els cors Adinoi i Creixent de l’Hospitalet ens dediquen el seu tradicional concert de Nadal. T’hi apuntes?

—–

100 Anys Sinatra – Bruno Oro & Dream Big Band Vicens Martin

23 de Diciembre,  21h
Teatre Joventut (c/Joventut 4-10. 08901L’H)

Entrada solidària 10€ – ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA

El concert de Nadal de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat s’uneix a la nostra causa amb l’actuació de Bruno Oro, que ens farà rememorar els grans èxits de “la Veu” Frank Sinatra.

Fes una donació