Un projecte de
  • Captació de fons
  • Educació i cultura
  • Infantesa i joventut

DONACIONS FILERA 0 #CONCERTÀS

La FUNDACIÓ VOZES és una escola de vida, un projecte músic-social per a més de 570 infants i adolescents de Nou Barris, Sant Martí i Sant Andreu.

VOZES, present des de 2004 a Barcelona, és un projecte social que treballa per la integració i la cohesió de nens i adolescents en zones poc afavorides mitjançant la formació musical. Inspirat en el sistema nacional d’orquestres i cors infantils i juvenils de Veneçuela, el projecte VOZES està liderat per Pablo González, alumne avantatjat d’aquest sistema.

La FUNDACIÓ VOZES ofereix accés a la formació musical i als instruments de forma gratuïta a nens a partir de 4 anys i sense límit d’edat a través de 14 centres (Espais VOZES) entre escoles públiques, instituts, centres cívics i espais joves en aquests barris.

La música es la principal via per la millora social i intel·lectual, obtenint resultats en els infants i adolescents que van més enllà de la música: millores en les competències personals, en el rendiment escolar, en la qualitat de l’entorn familiar, etc.

Necessitem la teva col·laboració per fer possible que centenars de joves i adolescents en risc d’exclusió social s’integrin a la comunitat, a través de la música

La quarta edició del #ConcertàsVOZES comptarà amb la col·laboració del jove músic i compositor Alfred Garcia que participarà amb quatre temes junt amb l’Orquestra Simfònica i la Coral Infantil VOZES, que acompanyaran a aquests joves músics en una actuació en la que ens demostraran la capacitat de la música per canviar vides.

 

Si no pots venir el dia del concert, però vols contribuir a fer possible la nostra labor, col·labora amb la Fila 0.

 

“AJUDA’NS A VESTIR EL FORUM DE MÚSICA I EMOCIONS”