Un projecte de
  • Captació de fons
  • Educació i cultura
  • Infantesa i joventut

#EmocionsEnJoc

FES POSSIBLE L’EDUCACIÓ EMOCIONAL A INFANTS EN RISC

Un programa d’educació emocional al barri de la Salut de Badalona, 127 infants i adolescents amb ganes de viure. Uns professionals formats i a punt. 4.000€ per aconseguir-ho.

Em sento tranquil, enfadada, trist, alleujada, rabiós, dolguda, agraït? I com voldria sentir-me? Sé com canviar les emocions que sento? Els meus actes són fruit de les meves emocions? Com vull ser?

El treball de l’educació emocional és bàsic pel desenvolupament de les habilitats socioemocionals dels infants, per tal de generar un benestar intern i extern. Quan el context en què viuen no els ofereix eines per al maneig de les seves emocions, és de màxima importància que trobin algú que els ofereixi l’espai per prendre consciència, regular i gestionar les pròpies emocions i les dels altres.

A la Salut Alta, els professionals ens hem estat formant per millorar la qualitat de l’educació emocional que oferim als infants i joves amb qui compartim les tardes de reforç educatiu i lleure, i ara només falta passar a l’acció!

Del 8 al 29 de novembre volem aconseguir 4.000€ que ens permetran potenciar i dur a terme activitats d’educació emocional a través de diferents dinàmiques, teràpies i tallers durant aquest curs per a 127 infants i joves. ENS HI AJUDES?