Un projecte de
  • Captació de fons
  • Esports
  • Discapacitat

L’esport ens obrirà un nou món de possibilitats

A en Jaume, l’esport li va obrir un nou món de possibilitats. Cada cursa que feia era per a ell un repte personal,  i a més, li donava la possibilitat de sortir de casa, viatjar i conèixer altres persones que com ell, lluitaven per una societat més inclusiva.

En Jaume havia estat campió d’atletisme i el seu somni era anar als Jocs Olímpics de Londres 2012, i potser hagués estat possible si el Club Esportiu Esclat no hagués tancat a causa de les retallades.

Ara en Jaume fa anys que no s’entrena i treballa al Centre Especial de Treball Esclatec, de l’Associació Esclat. Amb el teu suport, volem aconseguir reobrir el Club Esportiu Esclat perquè en Jaume, i altres persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars puguin gaudir de l’esport. L’activitat física ajuda al desenvolupament global de les persones potenciant aspectes físics, mentals, socials i culturals.

L’Associació Esclat és una entitat sense afany de lucre y declarada d’utilitat pública que treballa des de 1977 per a millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars, en totes les etapes de la seva vida, i de les seves famílies.

El repte de l’Associació Esclat és reprendre l’activitat del Club Esportiu, així com també, mantenir activitats esportives com la natació, l’equitació adaptada i la boccia que es duen a terme des dels diferents centres de l’entitat.