Un projecte de
  • Captació de fons
  • Altres

Hospitalitat i acollida amb les persones migrants més vulnerables

Ajuda a que persones migrants en situació de vulnerabilitat puguin rebre formació a Migra Studium.

Les ajudes rebudes es destinaran a finançar l‘accés a l’espai sociolingüístic i a la formació laboral (fontaneria, electricitat, ajudant de cuina, cuidadores de persones dependents). Pretenem disposar d’una borsa de beques per cobrir el cost de transport i la matrícula dels cursos, facilitant així l’accés de les persones que es troben en situació de major precarietat econòmica.

Obrir la porta, acollir a l’altre, compartir la vida. 

La Fundació Migra Studium treballa des de fa 14 anys en favor de la dignitat i els drets de les persones migrants més vulnerables i els seus fills i filles.

En l’actualitat on tantes persones es veuen forçades a deixar els seus països cercant un futur amb més oportunitats, considerem indispensable créixer en hospitalitat i en acollida.

A Migra Studium ho fem a través de l’acompanyament i la formació de les persones migrants que per diverses raons (manca de recursos econòmics, situació administrativa irregular…), veuen limitades les seves opcions d’accedir a recursos per la seva integració social i el seu creixement personal.

Necessitem la teva ajuda per facilitar que les persones que volen formar-se a Migra Studium puguin fer-ho, per això et demanem que facis una aportació que ens permetrà disposar de 205 beques:

per la matrícula als cursos de llengua i formació laboral (150 beques) – 15€ per curs trimestral.

– per cobrir les despeses de transport (55 beques) – 50€ per curs trimestral.

La teva contribució pot obrir la porta a les persones que passen per la nostra entitat amb ganes d’aprendre i formar part d’aquesta ciutadania plural i diversa que entre tots conformem.