Un projecte de
  • Captació de fons

Joves amb inquietuds formatives per un futur millor

Projecte de beques per a nois i noies que volen accedir a ensenyaments no obligatoris però no tenen el suport socioeconòmic necessari. Joves que creuen en el seu futur i treballen de valent, amb il·lusió, per fer-se lloc en la societat i el mercat laboral. FEM REALITAT EL SEU SOMNI!

A LA PERIFÈRIA DE BADALONA

El barri de Sant Roc té un dels percentatges d’atur més alts de la ciutat de Badalona. El fracàs escolar i l’absentisme és una de les preocupacions més compartides pel conjunt del territori. La població de nacionalitat estrangera és del 35%. Els nouvinguts, tant joves com adults, tenen mancances a nivell de llengua, coneixement de l’entorn i d’accés a la cultura catalana, i tot això implica una dificultat a l’hora de poder seguir els seus estudis amb èxit i poder trobar una feina.

AULES D’ESTUDI A L’ATENEU

Davant d’aquest context, la Fundació creu imprescindible una intervenció integral, de prevenció, promoció sociocultural i educativa envers els adolescents i joves del barri. El Centre obert Joves, amb l’objectiu de reduir el fracàs escolar i millorar el rendiment acadèmic, ofereix als adolescents i joves amb pocs recursos econòmics l’espai Aula d’estudi on educadors i voluntaris donen un cop de mà a aquests nois i noies a través del reforç escolar, del suport en els deures així com oferint espais d’estudi.

UN PAS MÉS

Fruit dels esforços i acompanyament dels educadors, voluntaris i les seves famílies, alguns d’aquests nois i noies mostren una gran motivació acadèmica i volen continuar els ensenyaments no obligatoris: cicles formatius de grau mig o superiors, batxillerat o universitaris.

La Fundació Ateneu Sant Roc vol donar suport econòmic a 5 d’aquests joves que amb il·lusió creuen en un futur millor.

Amb motiu del Giving Tuesday 2017, el 28 de novembre, amb la teva ajuda volem aconseguir recaptar 2.000 € per poder cobrir part de les despeses del curs escolar 2017-2018 d’aquests joves estudiants.

Fes una donació