Un projecte de
  • Captació de fons
  • Persones grans

La gent gran també va de colònies!

La gent gran també va de colònies!

Cada curs, la Fundació La Vinya organitza a finals del mes de juliol una setmana de vacances per la gent gran de Bellvitge i El Gornal, perquè puguin gaudir d’uns dies de descans i d’activitats.

L’objectiu és promoure activitats de lleure per la gent gran dels nostres barris, per tal de fomentar les relacions socials i un entreteniment saludable.

Ajuda’ns a subvencionar algunes de les places de Colònies per gent gran amb pocs recursos econòmics! Amb això tots ells i elles podran gaudir també d’unes vacances per sortir de la seva rutina i solitud.

@fundaciolavinya.org
facebook.com/fundaciolavinya
fundaciolavinya.org

 

¡La gente mayor también va de colonias!

Todos los cursos, La Fundación La Vinya organiza hacia la última semana del mes de julio, una semana de vacaciones para la gente mayor de Bellvitge y El Gornal, dónde puedan disfrutar de unos días de descanso y de actividades.

El objetivo es promover actividades de tiempo libre para la gente mayor, con tal de fomentar las relaciones sociales y un entretenimiento saludable.

¡Ayúdanos a subvencionar algunas de las plazas de Colonias para gente mayor con pocos recursos económicos! Con esto ellos y ellas podrán disfrutar de unas vacaciones para salir de su rutina y soledad.

@fundaciolavinya.org
facebook.com/fundaciolavinya
fundaciolavinya.org