Un projecte de
  • Captació de fons
  • Discapacitat
  • Infantesa i joventut
  • Salut

M’ajudes a aconseguir la meva cadira per millorar la posició i relació amb l’entorn?

Hola som els alumnes de l’escola bressol especialitzada Les Girafes Blaves de Nexe Fundació on treballen per millorar la qualitat de vida d’infants amb pluridiscapacitat com nosaltres.

La pluridiscapacitat afecta de manera global a la nostra motricitat voluntària (capacitat de mantenir una postura, equilibri, coordinació i moviment) i per tant en les nostres possibilitats de desenvolupament motriu.

Perquè això no sigui un impediment a l’hora de realitzar les activitats educatives que fem a l’escola, necessitem cadires adaptades que ens donin aquesta estabilitat motriu. Ens ajudes a aconseguir la nostra cadira, millorant així la nostra posició i relació amb el nostre entorn?

Les cadires d’interior Zebra són un producte de suport per a aquells nens i nenes que a causa de la seva lesió neurològica no poden controlar el cap i tronc, i que, com els hi passa als infants de Nexe Fundació, no poden mantenir la posició d’assegut per si mateixos, però amb les cadires zebra poden mantenir una sedestació correcta. Gràcies a la cadira zebra, es poden evitar deformitats múscul-esquelètiques a nivell de maluc i columna, i afavoreixen la relació del/a nen/a amb el seu entorn, ja que poden mantenir una posició que per si mateixos no podrien fer.

Ara mateix, a Nexe Fundació necessitem adquirir-ne noves cadires zebres pels infants nous de l’escola. Cadascuna d’elles té un cost aproximat de 1.300€ i cada infant ha de tenir la seva pròpia cadira a l’escola.

Ens ajudes a aconseguir les cadires zebres?

Ens ajudes a millorar la qualitat de vida dels infants amb pluridiscapacitat?

Suma’t al repte de Nexe fundació i mou-te pels infants amb pluridiscapacitat!