Un projecte de
  • Captació de fons
  • Infantesa i joventut

Programa de suport emocional a infants amb malalties greus i les seves famílies

“Heu cobert tota aquella part que la medicina convencional no cobreix, tota la part espiritual i emocional, perquè quan et trobes en un procés com el que hem viscut nosaltres, si que veus que els metges s’ocupen de la part física, en aquest cas de la nostra filla, però tota la seva part emocional, la d’ella i la nostra, queda totalment descoberta. ”

Les cures pal·liatives pediàtriques milloren la qualitat de vida dels infants i les famílies que s’enfronten amb malalties amenaçants per a la vida, mitigant el dolor i altres símptomes, i proporcionant suport espiritual i psicològic des del moment del diagnòstic fins al final de la vida i durant el dol (OMS).

D’aquesta necessitat de suport als infants malalts i les seves famílies, neix el programa de suport que la Fundació Paliaclínic du a terme en col·laboració amb els hospitals Sant Joan de Déu, Vall d’Hebron i Germans Trias i Pujol.

 

QUÈ OFEREIX EL PROGRAMA

Atenció i suport emocional tant a casa com a l’hospital, mitjançant sessions de suport psicològic individuals i grupals, sessions de musicoteràpia, artteràpia, activitats terapèutiques grupals i acompanyament per voluntaris.

PRESÈNCIA EN ELS MOMENTS MÉS DIFÍCILS:

  • diagnòstic
  • complicacions
  • mort

PER QUÈ

  • Les necessitats de suport emocional en aquestes situacions són immenses.
  • L’acompanyament en el sofriment és essencial per reduir el seu impacte.

 OBJECTIU

Millorar la qualitat de vida dels infants i joves malalts i la de les seves famílies, mitjançant el suport emocional i l’acompanyament durant el procés.

 

TU POTS FER MOLT!

La teva aportación sumada a la d’altres persones fa possible que puguem oferir el suport necessari als infants i joves malalts i acompanyar el patiment de les families.

 

La Fundació Paliaclinic és una entitat sense ànim de lucre constituïda a Barcelona el 20 de novembre del 2008.

La nostra missió és proporcionar ajudes, suport i acompanyament als col·lectius més vulnerables i desfavorits que han d’afrontar una malaltia avançada o el final de vida d’un ésser estimat (nen o adult) amb objectiu que el procés tingui la màxima dignitat, i que les persones ateses puguin viure el seu final en el lloc triat i amb l’acompanyament desitjat.

Més informació:

http://www.fundacionpaliaclinic.com