Un projecte de
  • Captació de fons
  • Persones grans
  • Salut

Projecte Teràpia amb animals per a gent gran

La gent gran que viu en centres residencials, sovint està molt mancada d’afecte i atenció. Molts cops, les famílies troben complicacions per poder dedicar temps als seus grans i això afecta de forma important en l’estat emocional dels nostres avis. Amb aquest projecte volem paliar una part del patiment i del sentiment de soledat que pateixen aquestes persones.

La Pilar L., usuària de la nostra entitat, va patir una forta davallada de salut. Després d’un llarg ingrés hospitalari, va tornar al nostre centre amb un estat empitjorat i, pràcticament, no menjava. La seva filla va decidir portar la gosseta que tenien a casa, la Chivita, perquè s’acomiades d’ella. Aquest fet va provocar un impacte emocional tan gran en la Pilar que a partir d’aquest moment va començar a millorar i a menjar de nou.

Les Intervencions Assistides amb Gossos són intervencions on els gossos formen part d’un procés terapèutic o de millora del benestar d’una persona. La gent gran és altament sensible al contacte amb animals, ja que els estimula en la vessant cuidadora, alhora que estableixen un vincle afectiu terapèutic.

Necessitem la teva ajuda per desenvolupar el projecte i fer 4 sessions al mes durant una any perquè tingui valor terapèutic. Les 4 sessions al mes costen 220€ i per a tot l’any necessitem 2640€.

Ajundan’s a aconseguir-ho, forma part d’aquest impuls per a la gent gran!!!

UNA MICA DE TU ÉS MOLT PER A NOSALTRES!!!