Un projecte de
  • Voluntariat
  • Educació i cultura
  • Infantesa i joventut

Sigues mentor/a a enTàndem

QUÈ FARÀS? El projecte enTàndem consisteix en fer un acompanyament individual durant dues hores a la setmana entre un/a voluntari/ària jove i un infant/adolescent (de 7 a 16 anys) en situació d’exclusió social o que passa per un moment difícil per motivar-lo, donar-li confiança, fomentar l’autonomia i recolzar-lo al màxim. La mentoria és un espai per compartir, parlar, sortir del barri i fer diferents activitats culturals i educatives, NO ÉS UN REFORÇ ESCOLAR. Cada mentor/a compta amb el seguiment i l’assessorament d’un referent professional de forma setmanal.

QUAN HO FARÀS? Una tarda a la setmana durant 2 hores durant el curs escolar.

A ON HO FARÀS? Pots triar ;) !! O bé a Barcelona (Clot, Besòs, Verneda, Poblenou, Casc Antic, Gòtic, Verdum, Baró de Viver i Bon Pastor) o bé a Santa Coloma de Gramenet, Badalona o Barberà del Vallès

QUÈ HE DE FER SI HI ESTIC INTERESSAT/DA? Posa’t en contacte amb nosaltres (WhatsApp al 633 26 46 26 | voluntariat@afev.org) i et convocarem a una sessió informativa a la nostra oficina (c/ Avinyó, 44 2on pis (Barcelona) / L3 Drassanes / L4 Jaume I)

M’ENCANTARIA PERÒ NO TINC TEMPS… No passa res! Dona’ns un cop de mà… reenvia-li aquesta informació a algun amic/ga que pensis que pugui estar interessat/da. També pots fer córrer la campanya a les teves xarxes socials utilitzant el hashtag #DonaenTàndem. Altres maneres de col·laborar és en altres tasques que pots fer quan, on i com puguis (comunicació, mobilització del voluntariat, traducció de fitxes i recursos del francès al català/castellà i d’altres projectes).