Un projecte de
  • Captació de fons
  • Infantesa i joventut
  • Dona

Volem jugar per arribar més lluny! T’hi sumes?

Què és per a tu jugar? Per a Amics del Moviment Quart Món significa fomentar la creativitat, treballar en equip, respectar els companys i companyes, tenir cura del material, sortir al parc del barri o descobrir algun indret de Barcelona. En un únic concepte: lluitar contra l’exclusió!
A la nostra entitat fomentem les activitats de lleure amb petits i grans. Aquest curs, tenim en marxa tres grups amb infants que viuen als barris del Clot, La Verneda i Torre Baró, un grup de joves i un de dones.
Vols col·laborar?

  • Ens pots ajudar amb un donatiu. Ens servirà per moure’ns en transport públic, fer sortides i excursions i descobrir el barri i la ciutat.
  • També necessitem voluntaris i voluntàries que s’impliquin en el projecte, persones voluntàries motivades a treballar amb infants i sensibles a les problemàtiques socials. Descobreix com col.laborar aquí

Amics del Moviment Quart Món Catalunya som una entitat de voluntariat. Acompanyem famílies que viuen en assentaments o habitatge inestable a la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu de fer-les protagonistes del seu procés d’inclusió i de fer visible la seva realitat per poder-la transformar. Des de fa 20 anys, acompanyem les famílies en el seu dia a dia i fem activitats formatives i de lleure amb els adults i els infants.
Ens dones un cop de mà?