Recursos

Les fotos de la giving-conferència!

Givers, aquí teniu un recull de les millors fotografies de les giving-conferències, que van tenir lloc el 22 de juny al Palau Macaya de Barcelona i el 23 al Impact Hub de Madrid. Ambdues han estat un èxit i tot gràcies a vosaltres!!!

Concurs "Es busca la giving-imatge"

Si ets estudiant de comunicació, participa al concurs que treurà el millor de tu. Sigues l’autor de la imatge de campanya d’aquest Giving Tuesday 2017 i fes créixer la solidaritat.

 • Bases del concurs

  Ets estudiant i vols ser l'autor de la imatge de campanya de Giving Tuesday 2017 al nostre país? Participa en aquest concurs d'Instagram amb el hashtag #givingimatge.
 • Imatge de portada

  Vols canviar la teva imatge de portada a Twitter i Facebook? Anima als teus seguidors a participar al giving-concurs amb aquesta imatge.

Giving-resultats 2016!

Aquí arriben els giving-resultats, amb més força i optimisme que mai! Podeu compartir-los, difondre’ls, comparar-los, gaudir-los… Tots aquests resultats són també vostres perquè sense la giving-família no haurien estat possibles. Gràcies Givers!

Calendari d'accions GT

Us proposem accions per fer fins el giving-dia. Aprofita els últims 7 dies al màxim!

Videos Giving Tuesday 2016

Trobaràs tots els vídeos al nostre giving-canal. Fem créixer #GivingTuesday i les bones accions difonent la iniciativa als quatre giving-vents!

Anuncis Giving Tuesday

Recursos Giving Tuesday 2016

Aquí teniu el material de recursos necessari per ajudar-vos a difondre el #GivingTuesday. Agafeu-lo, decoreu-lo, doneu-lo, difoneu-lo. És per a vosaltres.

Fotografies presentació a mitjans

¡Participa al GivingTuesday Challenge!

Amb el cartell de #GivingTuesday Challenge, viralizem el moviment. Mostra la teva implicació fen-te una selfie i passant-lo!

Giving-formacions 2016

Apunta’t a les formacions sobre Com captar fons per la meva organització que organitza Giving Tuesday! I si no has pogut assistir, aquí trobaràs la giving-presentació de la sessió.   Descarrega-te-la, consulta-la i fes brillar els teus projectes com mai! A més, també pots aconseguir la fotografia conjunta de la teva formació!

Recursos per a organitzacions

 • Què és

  #GivingTuesday: Què és i què pot fer la teva organització

Recursos per a empreses

Recursos per a famílies

 • Què és

  #GivingTuesday: Què és i què pots fer

Premsa

Dossier i nota de premsa de Giving Tuesday perquè puguis elaborar la teva pròpia giving-notícia!

Resultats 2015

No us perdeu la infografia amb més giving-esperit! I és que ens agrada tant DONAR, que no podem parar de donar-vos bones notícies.

Iniciatives Creatives de las Organitzacions 2015

Deixa volar la imaginació i adapta #GivingTuesday a la teva pàgina web, al teu equip, als teus correus de difusió, a les teves xarxes socials, etc. En aquest apartat et deixem alguns exemples del que ja estan fent algunes organitzacions perquè puguis giving-inspirar-te. Sorprèn-nos!