1.500 joguines pels nens més desfavorits

Ja som de nou aquí, givers! Ha començat un nou any i amb ell 365 dies per a demostrar el nostre esperit més solidari.

van aconseguir reunir entorn a 1.500 joguines, a més de 300 quilos de roba i aliments

Durant aquestes festes, hem descobert moltes giving-iniciatives que han fet que l’any hagi acabat de la millor manera. Una d’elles és el Pessebre Solidari de catorze metres quadrats que va realitzar una associació de veïns de Jaén. La idea la va tenir Francisco Martín, el president de l’associació, qui va animar a tot el veïnat a formar part de la proposta altruista, animant a donar qualsevol material que pogués ajudar als nens i nenes més desfavorits. Es va donar diners, roba de segona mà, aliments i molts regals en forma de joguines. Així va ser com entre tots, van aconseguir reunir entorn a 1.500 joguines, a més de 300 quilos de roba i aliments que van destinar a Càritas amb la finalitat d’ajudar als més petits.

“Alguns van donar articles als quals tenien molta estima mentre que altres els van comprar nous” explica el president de la comunitat

El Pessebre va ser visitat per famílies, organitzacions, escoles… i tots van demostrar que el giving-esperit es porta a les venes cada dia de l’any i que amb molt poc es pot ajudar a qui més ho necessita.