“Con Otra Mirada”

Quina és millor manera que transmetre la solidaritat a través de l’esport?Con Otra Mirada és el fruit d’aquesta unió. Un projecte que neix de la fusió de la discapacitat intel·lectual i la gimnàstica rítmica.

El Club Larraina, un club esportiu de Pamplona, en col·laboració amb el Projecte “Con otra mirada”, han creat un equip de competició mixt amb la finalitat de potenciar la inclusió social i esportiva. L’equip participarà en les futures competicions nacionals, exhibicions i tornejos, tant en la modalitat de conjunts (format per 5 persones), com en la modalitat d’individual.

La passió, la il·lusió, l’esforç, la constància i la superació són valors que descriuen “Con otra mirada”.

La passió, la il·lusió, l’esforç, la constància i la superació són valors que descriuen “Con otra mirada”.

Tot i que realment el que més valor aporta a aquest projecte és conèixer i conviure dia a dia amb persones meravelloses que malgrat els obstacles, donen grans lliçons de vida. La passió, la il·lusió, l’esforç, la constància i la superació són valors que descriuen “Con otra mirada”.

 “L’apoderament de les dones amb discapacitat és un altre dels objectius principals d’aquest projecte, ja que creiem i lluitem per això. Pretenem millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, a través de l’activitat física i, a més, crear hàbits saludables.” Sandra, exgimnasta i entrenadora de Larraina.

Una any més, aquest projecte obre les seves ales per a començar un nou curs i transmetre que tots som capaços de fer el que ens proposem! Estàs d’acord, giver? Si és així, comparteix aquesta meravellosa història i anima a clubs esportius de la teva ciutat a integrar modalitats d’esport adaptat