Cada segon compta

Givers, us imagineu rebre un diagnòstic de leucèmia als 23 anys? Uff! És difícil d’assimilar, veritat? És el que li va passar a la Bea.

molts tractaments per a la leucèmia s’han revolucionat en els últims anys

La leucèmia no és un únic tipus de malaltia, existeixen molts subtipus amb pronòstics i tractaments molt diferents. Per sort, la investigació científica avança (encara que no tan ràpid com ens agradaria!) i molts tractaments per a la leucèmia s’han revolucionat en els últims anys.

L’any 2010, amb només 23 anys, a la Bea li van diagnosticar una leucèmia mieloide crònica. Aquell segon va marcar la seva vida. Però va decidir no rendir-s’hi. Gràcies a una pastilla que es pren cada dia ha pogut reprendre els seus somnis. És veterinària, ha viatjat moltíssim, s’ha cassat i planeja ser mare pròximament.

“Des del meu diagnòstic no he parat de gaudir de la vida. Vaig estar 6 mesos a Vancouver, he viatjat a Marràqueix, Roma, Portugal, Las Vegas, Orlando, Miami, San Francisco, Islàndia… sempre acompanyada de les meves pastilles. La vida és una aventura i ens hem d’atrevir a viure-la”.

més del 80% dels pacients de leucèmia mieloide crònica poden fer una vida normal 

Si la Bea hagués rebut el mateix diagnòstic vint anys abans, el seu tractament hauria estat molt diferent. Probablement hagués patit els estralls de la quimioteràpia i s’hagués hagut de sotmetre a un trasplantament de medul·la òssia. La Bea està curada? No. Però la seva malaltia s’ha convertit en crònica gràcies a la investigació. Com la Bea, més del 80% dels pacients de leucèmia mieloide crònica poden, avui dia, fer una vida normal durant molts anys.

Així doncs givers, necessitem continuar desenvolupant projectes d’investigació contra les leucèmies i els altres càncers de sang. No volem un respir ni un segon més a la leucèmia. Cada segon compta. Col·labora amb la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

Dóna ara, posem-li data a la curació definitiva