Campanya 2022

Imatge general 1

Imatge general 2

Facebook

Imatge de portada

Post

El 29 de novembre és #GivingTuesday. La Maria, en Ramón i la Sandra ja formen part del moviment. I tu com col·laboraràs? Dona a una ONG, fes-te voluntari/a, comparteix el teu temps, recull aliments... Entra a www.givingtuesday.cat, tria una causa amb la qual col·laborar i expandeix la teva solidaritat.

Twitter

Imatge de portada

Tweet

El 29 de novembre és #GivingTuesday i qualsevol persona pot formar part del moviment global. Dona a una ONG, fes-te voluntari/a, comparteix el teu temps, recull aliments... Entra a www.givingtuesday.cat, tria una causa amb la qual col·laborar i expandeix la teva solidaritat.

Tweet

Qualsevol persona, empresa, ONG o escola pot formar part de #GivingTuesday! Aquest 30 de novembre expandeix la teva solidaritat col·laborant amb causes socials. Ara més que mai, DONA a givingtuesday.cat

Tweet

El 29 de novembre és #GivingTuesday, un dia en què el món s'uneix per a expandir la solidaritat. Com col·laboraràs? Entra a www.givingtuesday.cat, tria una causa i dona.

Instagram

Imatge

Post

El 29 de novembre és #GivingTuesday. La Maria, el Victor i la Sandra ja formen part del moviment. I tu com col·laboraràs? 💰 Dona a una ONG a givingtuesday.cat 🙋 Fes-te voluntari/a d'una entitat 🥔 Recull aliments 📣 Difon #GivingTuesday 💉 Dona sang

Story Instagram

Whatsapp

Missatge

Avui és #GivingTuesday. El dia en què el món s'uneix per a expandir la solidaritat. A givingtuesday.cat pots descobrir i col·laborar amb més de 100 projectes socials amb les seves històries que clamen el nostre suport. Ara més que mai, dona a la teva causa preferida. I si ja ho has fet, ajuda'ns a difondre el moviment amb el hashtag #GivingTuesday per a que més persones, empreses, escoles... expandeixin la seva solidaritat.

Cartell per XXSS amb lema i logo

Twitter amb textura

Twitter sense textura

Instagram amb textura

Instagram sense textura

Quadrat amb textura

Quadrat sense textura