Descobrim Metrociego

Alguna vegada has pensat com s’orienta un cec en una estació de metro?

Dos madrilenys de només 19 anys ho han pensat. El Miguel Coello i el Gonzalo Fuentes, dos joves amb una mentalitat giving-emprenedora han desenvolupat Metrociego, una app per a dispositius mòbils que permet que qualsevol persona amb deficiències visuals pugui desplaçar-se per les estacions de metro sense necessitat de veure ni demanar a ningú.

Una giving-app que ajuda a eliminar totes les barreres socials

El Miguel pateix una malaltia degenerativa de la retina i té dificultats per moure’s pel metro. És membre de l’ONCE i té molts companys amb discapacitat visual. Aquests són alguns dels motius que l’han portat a desenvolupar aquesta gran giving-iniciativa. Es va posar en contacte amb el Gonzalo, bloguer de tecnologia qui sap molt de llenguatge de programació. Ambdós han treballat per llançar Metrociego, una giving-app que no només permet la lliure mobilitat sinó que ajuda a eliminar totes les barreres socials que ens envolten.

La veritat és que aquesta giving-iniciativa ens ha deixat amb la boca oberta. Ens sorprèn i a la vegada ens giving-encanta que dos joves tinguin aquesta giving-actitud amb causes socials tan importants.

Felicitats giving-emprenedors!