Do Re Mi Fa Solidaritat

Coneixes la sensació de no poder-te treure una melodia del cap? Aquesta és la sensació que tindràs quan escoltis la cançó que us ensenyem avui al blog.

Una cançó que lluita contra els prejudicis i l’exclusió social

La cançó es diu “No me mires mal” i ha sigut escrita per David Rabadán “Daw”. Aquesta parla sobre amor propi i l’acceptació dels defectes d’un mateix, un missatge molt important a la nostra contemporaneïtat. Vivim en una societat on fàcilment se senyala a d’altres persones, oblidant que quan apuntem amb el dit índex, hi ha uns altres tres dits apuntant cap a nosaltres.

La cançó forma part d’una iniciativa que duu el mateix nom l’objectiu del qual és lluitar contra els prejudicis i l’exclusió social, així com canviar la manera en què es percep a les persones amb alguna mena de situació o condició diferent a la majoria. Els promotors d’aquesta campanya són “Daw” i Sergio Ruiz.

“Volem representar a totes aquestes persones, que independentment de la seva condició o situació, poden aconseguir el que es proposin.”

A més de la cançó, el projecte inclou un reportatge en el que apareixen diferents testimonis de membres de vàries associacions vinculades a malalties rares, discapacitats físiques o psíquiques, entre d’altres, per a conscienciar a la societat de la realitat que viuen milions de persones diariament. Pots trobar el reportatge aquí.

Us animem a difondre aquest projecte per així enfortir el missatge, un missatge que ens convida a acceptar i superar els nostres defectes, a la vegada que aprenem a no senyalar els defectes dels altres.