On t’acompanyo?

La solidaritat treu el millor de nosaltres! I això ens ho pot assegurar l’Ángel Turrillo, un taxista que va decidir omplir els carrers de bones accions portant, voluntàriament, nens i nenes a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Fa 2 anys, una família a l’atur amb un nen petit i un altre que patia leucèmia va canviar la forma de veure el món a l’Ángel. A partir d’aquest moment, va decidir dedicar el seu dia lliure setmanal (el giving-dimarts, per cert!) a les famílies amb més necessitats.

L’Ángel va decidir dedicar el seu dia lliure setmanal a les famílies amb més necessitats

Com ell, 43 taxistes més van decidir sumar-se a la genial iniciativa, sumant quilòmetres i quilòmetres de solidaritat i d’experiències inoblidables per a tots els protagonistes de la història, vivint grans moments de positivisme i il·lusió.

Estem segurs que l’Ángel està molt feliç sabent que, gràcies a ell, molts nens i nenes podran rebre el tractament que necessiten sense dificultats per arribar a l’Hospital. I aprofitem la fantàstica iniciativa per animar-vos a tots a regalar la vostra solidaritat amb allò que millor sapigueu fer, amb allò que us faci feliços a vosaltres i als altres.

La iniciativa ha estat organitzada per l’Obra Social Sant Joan de Déu dins la campanya que estan realitzant, Fets que realment importen. I és que no podem estar més d’acord en reconèixer que la solidaritat és el que realment importa i ens fa millors persones.