El camí sobre rodes

Aquesta és la història de dos germans, el Juan Luis amb una discapacitat del 96% juntament amb la seva cadira de rodes i el seu germà l’Oliver, que van aconseguir recórrer 800 quilòmetres del camí de Sant Jaume, des de Roncesvalles fins a Santiago de Compostel·la en un mes i mig. Una giving-història basada en l’esforç i la superació, amb la finalitat de mostrar a la societat la realitat que viuen dia rere dia les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda.

“mirar sempre endavant i seguir empunyant”. En aquesta vida tot és possible.

Ambdós volien assolir un impacte positiu sota el lema “mirar sempre endavant i seguir empunyant”, destacant l’idea de que en aquesta vida tot és possible. Durant el camí, van conèixer a peregrins amb els que es van unir per afrontar i superar noves situacions.

D’aquesta giving-aventura, van crear un projecte solidari anomenat “Camino Sin Límites amb el que van voler representar l’esforç i la conquesta de totes les pors i inseguretats que ens detenen al llarg del camí de la vida, i amb el que van recaptar fons per a La Ciudad Accesible, associació que col·labora amb el Juan Luis i lluita per a conscienciar a la població sobre els problemes d’accessibilitat, reivindicant els drets de cadascuna de les persones amb discapacitat.

Tant l’aventura com el projecte solidari van ser un èxit. El Juan Luis i l’Oliver van recaptar més de 10.000 euros i van arribar a Santiago, amb els ulls ple de llàgrimes de felicitat que mostraven la seva alegria al haver complert un somni més.

“Acabem de viure els minuts més emotius de les nostres vides”

Això només ha estat el inici. L’Oliver té en ment complir molts més somnis amb el seu germà. Encara no sap exactament quina serà la pròxima giving-aventura però segur que ens tornen a sorprendre.