El millor regal de Reis

Avui us portem una història que ens demostra que som persones solidàries. És el cas d’una nena que ha aconseguit el millor regal de Reis gràcies a l’onada solidària.

Us presentarem al Raul, el pare d’una nena de dos anys de la Corunya, qui va llançar un missatge d’ajuda per les xarxes socials i es va fer viral. Resulta que la seva filla Olalla, de dos anys, des de feia 9 dies no podia escoltar, perquè havia perdut els seus implants coclears. Uns implants de 8.000€ cadascun. Van anar de compres Nadalenques i en tornar a casa l’estoig en el qual els guardaven ja no estava. Van recórrer els comerços de la Corunya i van empaperar els carrers amb missatges de cerca. Desesperats, van enviar el següent missatge via xarxes socials:

“Necessitem la vostra col·laboració, no trobem l’estoig en el qual guardem els implants coclears de la nostra filla Olalla. L’estoig és de color negre i té dins els dos implants perquè la meva filla pugui escoltar, sense això no pot escoltar. Si us plau, agraïm la major difusió d’aquest missatge perquè puguin localitzar-nos si apareixen. Estem desesperats!”.

El seu objectiu no era un altre que el de trobar els implants que havien perdut, però la seva sorpresa va ser altra. Milers de persones es van sumar a una campanya solidària per a poder comprar uns altres que costaven 16.000 euros. En només dos dies es va recaptar els diners necessaris per a comprar-los i en un parell de dies l’Olalla tindrà els seus nous implants.

Des de #GivingTuesday ens commou veure com la gent en aquests casos actua, i mostra la seva faceta més solidària. Gràcies a la filantropia l’Olalla podrà tornar a escoltar. Gràcies!