El paper de la dona a #GivingTuesday

Des de #GivingTuesday, com a moviment global de la generositat i la solidaritat, volem donar les gràcies i donar veu al lideratge femení i a la seva feina constant en les entitats no lucratives.

PER AIXÒ NEIX #SOCDONASOLIDARIA 

Sabies que el 62% de les donacions al #GivingTuesday les fan dones? 

Doncs efectivament, les dones estan liderant les donacions i per això creiem que és important que també siguin les dones les que donin veu al moviment solidari de #GivingTuesday el pròxim 1 de desembre.

 

I no només com a donant, la dona també juga un paper clau a les fundacions i associacions. El lideratge femení a les organitzacions és d’un 54,1% dels càrrecs directius, especialment en atenció directa. Volem valorar l’alt nivell de responsabilitat assumida per dones líders en fundacions i associacions, comparat amb l’empresa.

 

Així mateix, és important destacar que el 67,5% dels llocs de treball remunerats a entitats del tercer sector els ocupen les dones. Així doncs, aquest #GivingTuesday volem, més que mai, donar veu a la dona com a promotora del moviment solidari de #GivingTuesday.

 

Esport femení

El paper que ocupa la dona en la cultura solidària és un pilar per a la societat del nostre país. #GivingTuesday aposta pel lideratge femení i treballa per a fer arribar aquest missatge a les noves generacions de dones més joves.

 

L’aposta de #GivingTuesday és impulsar l’esport femení, un sector que està agafant impuls i els últims anys està guanyant el reconeixement que es mereix, molt vinculat als valors de la col·laboració, compromís i solidaritat. 

 

Què pots fer tu com a dona?

Difon el hashtag #SocDonaSolidaria juntament amb el hashtag #GivingTuesday a les teves xarxes socials i dóna veu al moviment! Dóna al teu projecte preferit i convida a les teves amigues a donar!

 

Al nostre web trobaràs unes presentacions pdf sobre la dona en la filantropia, i tota mena de recursos com logotips, cartells, material per a xarxes, imatges… descarrega’t el que més t’agradi i mobilitza al teu entorn amb #SocDonaSolidaria i #GivingTuesday.

 

T’esperem el dia 1 de desembre, el dia de #GivingTuesday!