El somni d’uns adolescents

Fa un any, en la Fundació Salut Alta vam tenir l’oportunitat de poder arrencar un nou projecte: obrir un Centre Obert per a adolescents de secundària, permetent ampliar l’oferta i la tasca educativa a nois i noies de fins a 16 anys. Però aquesta ampliació de serveis va obligar a obrir un nou local a causa de la limitació física que ens trobàvem als espais.

Els primers mesos vam intentar moblar les sales perquè estiguessin en condicions per a realitzar activitats i reforç escolar. Malgrat això, a la fi del primer trimestre encara ens trobàvem amb una entrada que volíem que fos molt més acollidora del que era. Nois, noies, famílies i professionals somiaven amb una sala d’acolliment que fos un espai polivalent per poder llegir, parlar, jugar… Per aquest motiu, ens vam involucrar amb la campanya #GivingTuesday, per poder fer realitat l’ideal desitjat.

Vam animar a tots els socis, familiars, voluntaris, coneguts… per fer extensiva la campanya i poder donar una ajuda per poder moblar l’espai!

Donàvem l’opció de seleccionar la quantitat que es desitgés aportar i poder-la relacionar amb el moble que es volgués contribuir (una calaixera, un puff, un coixí, un banc…)

En 10 dies, 20 givers van fer possible recollir més d‘1.000€, superant l’objectiu proposat. Gràcies a ells, vam poder comprar tots els mobles. Finalment, manem l’agraïment als donants, mostrant el resultat final i real, utilitzat pels mateixos adolescents.