Es busca la giving-imatge

Avui fem una publicació especial. No us explicarem una giving-història com cada setmana, sinó que us explicarem una proposta solidària que esperem que sigui del vostre interès.

Tot va començar a principis d’any. Per a aquesta nova edició de Giving Tuesday, volíem fer alguna cosa especial. Volíem que vosaltres sentíssiu, encara més, que sou part del moviment i que gràcies a vosaltres, Giving Tuesday és possible.

La imatge guanyadora visitarà tots els racons del país

Per aquest motiu, vam crear un concurs: Es busca la giving-imatge. La intenció del concurs és que els més joves, en aquest cas els estudiants de comunicació, també puguin DONAR i compartir amb els altres el que més els agrada fer. Amb aquest concurs vam buscar una imatge que representi la inigualable sensació que se sent en DONAR. Tot i que la imatge de campanya de l’any passat ens encanta (les dues noies abraçant-se), sabem que vosaltres podeu trobar una altra igual o més inspiradora. La imatge guanyadora visitarà tots els racons del país on es parli de Giving Tuesday i de la solidaritat (televisions, diaris, revistes, portals web, etc.).

El que volem és donar l’oportunitat als estudiants de comunicació de fer una imatge que sigui la protagonista durant tot un dia: el 28 de novembre. El concurs està obert fins al 2 de maig, així que animem a tots a compartir-perquè pugui participar com més gent millor.