Generositat en un click

Fomentar la solidaritat en els més joves genera els seus fruits. I si no ho creieu, descobriu-ho a la següent història! Avui volem presentar-vos una iniciativa de tres estudiants de batxillerat. El seu enginy i generositat els ha portat a desenvolupar Welink, una plataforma que promou una xarxa social que connecta a persones que necessiten ajuda amb voluntari/es solidaris.

ajudar a persones que, en un moment determinat, necessiten un favor

“A les nostres reunions d’equip vam proposar diferents solucions a problemes que ens trobàvem al nostre voltant. Tot i així, cap d’elles ens va convèncer ja que el públic al que ajudava era reduït en comparació a la població mundial.” expliquen els joves.

Arrel de les reflexions, va néixer Welink amb l’objectiu principal d’ajudar a aquelles persones que, en un moment determinat, necessiten un favor. Favors com ajudar a una persona gran a llegir un prospecte d’un medicament, ajudar a turistes a descobrir històries que no s’expliquen a les guies turístiques o simplement donar un cop de mà a algun veí de la comunitat.

Els joves creadors de la plataforma: Ana, Gabriel i Tzaitel van guanyar un concurs d’idees i van tenir l’oportunitat de viatjar a Silicon Valley per aprendre sobre innovació i seguir desenvolupant el seu gran acte de solidaritat.

Ara només hem de veure el llançament d’aquesta joia i que vosaltres givers, us sumeu amb el vostre petit gest de voluntariat.