GIVING-FORMACIONS PER A TOTHOM!

El setembre ve ple de novetats, giver. Des de #GivingTuesday estem organitzant sessions formatives per tota Catalunya perquè aprenguis a planificar, executar i fer més GRAN el teu projecte. A més, aquest any tenim la novetat que les giving-formacions comptaran amb convidats especials. Ells seran les organitzacions i empreses que la passada edició van fer triomfar el seu giving-projecte.

Així que si necessites captar fons, aprendre a comunicar i difondre el teu projecte o inclús inspirar-te per a aquesta 3a edició, vine a les giving-formacions. Descobriràs això i moooooolt més!

Les sessions programades fins ara són a Tarragona, Girona, Lleida i Barcelona. Pren nota de la data de la teva ciutat i reserva ja la teva plaça GRATIS!

Bones giving-vacances i fins al setembre!

Per ara aquestes són totes les novetats. Des de #GivingTuesday, desitgem que tots els givers passeu unes súper giving-vacances, aprofiteu per descansar, gaudir de la vostra família i amics i carregueu les piles per a les giving-formacions i pel 28 de novembre.

A més, recordeu que a partir de l’1 de setembre, www.givingtuesday.cat/projects/ ja estarà disponible per penjar el teu giving-projecte per a aquesta edició.