Giving-municipis

Com ens agrada que la solidaritat creixi i s’expandeixi per tots els indrets de les ciutats! Aquest any, Rubí i Badalona han celebrat el #GivingTuesday, implicant a petits, joves i adults de tot el municipi. I molts us preguntareu, i com han aconseguit reunir a tantes persones de la ciutat? Els ingredients fonamentals són la il·lusió i les ganes per fer un món millor.

Rubí i Badalona han celebrat el #GivingTuesday implicant a petits, joves i adults de tot el municipi

A Rubí ja són veterans. Aquest 28 de novembre van participar a #GivingTuesday per segon any consecutiu. La idea d’unir-se a la giving-família va sorgir gràcies a la representant de Oriéntate en tu voluntariado, associació que fomenta el voluntariat, a més d’acompanyar, orientar, aportar formació i conscienciar de la realitat social actual, qui es va posar en contacte amb l’Ajuntament de Rubí per implementar el moviment al municipi.

El seu #GivingTuesday va començar el 28 de novembre amb una sessió informativa i va seguir amb diferents activitats de recollida, tant de caràcter econòmic com de material durant tota la setmana fins dissabte 2 de desembre, on van unir-se més de 20 organitzacions i entitats per celebrar l’acció de donar.

D’altra banda, Badalona ha experimentat #GivingTuesday per primer any. La Fundació Aspanin, la Fundació Amics de Can Ruti, la Fundació Salut Alta i l’Associació d’Acció Social DISCAN ja van participar individualment en anteriors edicions amb els seus respectius projectes. Però aquest any han decidit compartir el giving-dia. Van contactar amb l’Ajuntament de Badalona per organitzar una jornada diferent on poder interactuar amb la població, donant a conèixer els seus projectes i realitzant activitats solidàries.

Així de fàcil, giver! Encomana el sentiment #GivingTuesday al teu municipi i expandeix la solidaritat.

“Molta gent en indrets petits, fent coses petites poden canviar el món”