#GivingTuesday & ShareFestival

Com sempre diem des de #GivingTuesday “Junts sumem més“. És per això que ens il·lusiona explicar-vos que per expandir la solidaritat hem decidit sumar-nos al ShareFestival, un festival de música amb finalitats col·laboratives, que té com a lema “El millor camí cap a la felicitat és compartir”.

L’esdeveniment serà el 20 i 21 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona i comptarà amb les actuacions de Rita Ora, Morat, Álvaro Soler, Alfred García, Sebastián Yatra, Abraham Mateo i Gemeliers.

Com assenyala Alfred García, concursant del programa Operación Triunfo i artista de l’esdeveniment: “Cal continuar donant suport a les causes solidàries”.

ShareFestival, com #GivingTuesday, també pretén fomentar les accions solidàries. Per a això, a més d’organitzar concerts amb artistes que porten un missatge optimista i fresc, faran simultàniament diferents accions amb organitzacions en el recinte, entre les quals nosaltres també participem!

Estarem amb un photocall on ens podràs conèixer millor i fer-te una fotografia, que solament hauràs de publicar amb una frase que expliqui per què dónes suport a la solidaritat, amb els hashtags #GivingTuesday i #ShareFestival. Tots els participants entraran en un sorteig per a una entrada doble del ShareFestival 2019. Estem segurs que aquest esdeveniment demostrarà la implicació dels joves en causes socials. Com assenyala Alfred García, concursant del programa Operación Triunfo i artista de l’esdeveniment: “Cal continuar donant suport a les causes solidàries”.

Si tu també ets dels que creu que la millor manera de ser feliç és compartir, no et pots perdre aquesta oportunitat de gaudir de la música mentre ajudes a milers de persones. Pots trobar tota la informació del festival a la seva pàgina web.

T’esperem!