Històries reals en contes solidaris

La solidaritat no entén d’edats, i 22 adolescents de les escoles Brains International Schools de Madrid ens ho demostren. Els alumnes van tenir la genial idea d’escriure tres contes infantils solidaris basats en històries reals d’infants i joves que lluiten contra dures malalties, amb la finalitat de millorar les condicions de vida dels petits i valents pacients que es troben ingressats a l’UCI Infantil de l’Hospital Niño Jesús de Madrid.

tres contes infantils solidaris basats en històries reals d’infants i joves que lluiten contra dures malalties

Els alumnes han escrit i il·lustrat tres contes: el conte de la Cèlia, el conte del Guille i el conte de la Teresa. Els tres expliquen una història real relatant un esdeveniment a través de metàfores, que va marcar la vida de cadascun dels protagonistes. Els tres personatges tenen la seva pròpia història de lluita. La Cèlia és una nena que va néixer amb una cardiopatia congènita i que viu molt feliç en un món de fantasia. El Guillem, el major dels tres protagonistes, és un adolescent amb leucèmia limfoblàstica aguda que supera totes les adversitats sent un guerrer galàctic. I la Teresa és una nedadora paralímpica, transformada en sirena, que ha guanyat 26 medalles gràcies a l’esforç i la superació.

A través dels llibres s’ha recaptat un total de 6.000 € destinats a la Fundació Aladina.

Una giving-iniciativa que és un clar exemple a seguir. per cinquè any consecutiu, els alumnes han participat en el projecte Brains in Motion (BIM) el qual té la finalitat de desenvolupar un esperit crític, creatiu i sobretot compromès amb tots aquells problemes que ens preocupen.

El fet d’endinsar-se en el món de la solidaritat sent tan joves dóna una lliçó de vida a la societat. Gràcies a les seves ganes, la seva actitud positiva i el seu compromís amb les bones causes, s’expandeix l’acció de DONAR i la seva inigualable sensació.