IKAPÚS, L’EQUIP DE FUTBOL SOLIDARI

Aquest grup d’amigues es va unir al voluntariat gràcies a un esplai de Barcelona

Givers, aquesta setmana al #blog us presentem a les “Ikapús”. Són un grup de joves que juguen al futbol. Però no formen un equip qualsevol. Vesteixen de rosa en suport a la lluita contra el càncer de mama i realitzen campanyes de sensibilització i recaptació de fons per fomentar la lluita contra aquesta malaltia.

Aquest grup d’amigues es va unir al voluntariat gràcies a un esplai de Barcelona. Després de diversos partits, dos amics es van unir com entrenadors de l’equip i van proposar iniciar un projecte social. Com veieu givers, solidaritat i esport poden anar de la mà.

La giving-iniciativa va tenir una molt bona acollida. Per això, es van posar en marxa i van contactar amb l’associació catalana Àgata, els quals van decidir col·laborar amb l’equip.

Van vendre més de 300 polseres roses

L’any passat van realitzar un gran giving-projecte. Crear polseres roses en motiu de la lluita contra el càncer de mama. I en van vendre més de 300. A més, dia a dia reben aportacions privades de manera anònima i espontània, persones que els contacten a través de la seva pàgina web o el seu compte d’Instagram.

“Un moment impactant va ser quan una senyora ens va etiquetar a l’Instagram abans d’entrar a quiròfan. Aquest gest ens va servir per adornar-nos del sentit que té tot el que fem” ens explica una de les jugadores de les “Ikapús”.

Ja veieu givers, una altra prova més que demostra que de qualsevol activitat es pot treure una part solidària.

Un hip hip hurra per a les Ikapús!