In Corpore Sano

L’esport com a referent de solidaritat. Així és com In Corpore Sano concreta la seva filosofia com a club esportiu. En realitat, no els hi agrada definir-se com a club, sinó com una gran família.

Es defineixen com una gran família

La idea va néixer de l’amistat de tres amics d’El Hierro, que poc a poc, compartint els mateixos valors i veient les necessitats socials que hi havia al seu entorn, van decidir que la base del club fos transmetre la importància d’ajudar als altres i fer que els seus nois/es creixessin més com a persones que com a esportistes.

“Així és com de tres hem passat a ser dos-cents”, explica la Pili, un dels membres del club.

La base del club és transmetre la importància d’ajudar als altres i col·laborar amb causes socials

Els nens/es, joves i persones grans que formen part de In Corpore Sano, a més de participar en proves esportives autonòmiques i insulars, organitzen diferents activitats i esdeveniments socials amb l’objectiu de recaptar fons. Tal com defineix el mateix club, “la tasca esportiva és una part del que suposa la nostra tasca primordial”.

L’esport per In Corpore Sano no tindria cap sentit si rere no existís un treball solidari. Totes les activitats lúdiques, educatives i esportives són el seu complement perfecte per educar en valors, créixer com a persones i inculcar la solidaritat i la importància de col·laborar amb causes socials.

I així és com un altre gran exemple d’iniciativa demostra que si es vol, es pot! Ja saps, giver, amb qualsevol acció pots aportar el teu granet de sorra per fer un món millor i inspirar als altres ciutadans a sumar-se a la solidaritat.