Jugant ens fem grans

Sabies que jugar afavoreix l’autonomia dels nens? A Down Lleida ho tenien clar i per això van decidir crear una aula de psicomotricitat plena d’oportunitats per a tots.

Amb l’arribada d’un gran nombre de nens a l’associació, aquesta es va quedar petita per seguir fent les diferents accions que els caracteritzaven des de feia anys. Per aquest motiu, van decidir crear un projecte social a través de Giving Tuesday, ja que els oferia l’oportunitat de donar a conèixer la seva il·lusió a molts més llocs. Amb la vitalitat que els caracteritza, van explicar per tots els seus mitjans possibles els beneficis que una aula de psicomotricitat (plena de jocs) podia generar als nens de l’associació. El següent pas va ser aconseguir 2.000 € per fer el seu projecte realitat.

L’èxit va cridar a la porta; i amb ell, una escala, una rampa, dues marees ondades, un semicilindre, un mirall i matalassos de diferents grandàries i grossors.

Us imagineu la il·lusió d’aquests nens en veure la seva aula plena de jocs?

Gràcies a la solidaritat de tots els 15 givers que van participar en el projecte, no solament és il·lusió el que han guanyat, sinó un conjunt de beneficis saludables que aconsegueixen amb el que més li agrada a un nen: jugar.