La GIVING-IMATGE ja és aquí

Giving Tuesday 2017 està en marxa. S’han acabat les vacances i tornem amb les piles ben carregades. Et vam avisar que setembre vindria ple de novetats i sorpreses. I aquí les tens.

En primer lloc, et presentem la GIVING-IMATGE del #GivingTuesday 2017. L’autora és Irene Ruiz Posadas (@ireneruizposadas) i va ser la guanyadora del concurs d’Instagram. Enhorabona!

Teníem moltes ganes de què la veiessis. T’agrada? Doncs, encara hi ha més. Al nou apartat de Recursos de www.givingtuesday.cat podràs descarregar-te-la i compartir-la a les teves xarxes socials amb el hashtag #GivingTuesday perquè doni la volta al món.

També, hem obert l’apartat de Projectes. A què esperes a penjar el teu? No deixis que arribi el 28 de novembre. Quan abans ho facis, més temps tindràs per difondre la teva causa i aconseguir el teu objectiu. Recorda que pots recuperar el teu giving-projecte de l’any passat o crear-ne un de nou. I si encara no tens cap idea, no et preocupis! Inscriu-te GRATIS a les GIVING-FORMACIONS que comencen en 1 setmana. Tria la teva ciutat i vine a conèixer les millors eines, consells i casos reals d’èxit d’organitzacions, empreses, fundacions, etc.

Amunt aquests giving-cors i que comenci a créixer la solidaritat!