“La gran travessa”

Qui va dir que en aquesta vida res és impossible, tenia tota la raó.

El menorquí Martí Riera s’ha convertit en un exemple d’esforç i superació nedant la travessa del Canal de Menorca. La seva discapacitat no l’ha impedit complir un dels seus somnis: ser el primer nedador amb lesió medul·lar en creuar el canal.

el primer nedador amb lesió medul·lar en creuar el canal de Menorca

Un gran giving-repte! 10 hores i 13 minuts van trigar a completar els 37 quilòmetres que separen Menorca de Mallorca. La passió de Martí per la natació va començar a partir d’un consell dels seus metges per a superar el dolor de l’esquena. I a partir de la seva primera nedada, no ha parat de superar-se. Nedar és per a ell “una manera de desconnexió i llibertat”. I amb aquest giving-repte ha volgut transmetre un missatge d’optimisme i superació a totes aquelles persones que pateixen alguna discapacitat.

 “Si s’intenta i hi ha ganes, es pot arribar molt lluny”

Així que ja sabeu givers, la vida té infinits reptes. No us poseu excuses i supereu-los dia a dia com el Martí Riera, que es va fixar aquesta travessa com un repte personal però també com un projecte de sensibilització sobre la discapacitat i la superació.