“La mona més mona”

Hem vist joves pintors, taxistes voluntaris, professors solidaris i moltes altres persones que han donat el millor d’ells als altres sense esperar res a canvi. I avui no serà menys! Aquesta vegada, parlem d’un conegudíssim pastisser i de la seva voluntat per ajudar els ximpanzés i macacos maltractats de la forma més dolça que et puguis imaginar.

Amb la Setmana Santa arriben les mones i els infinits protagonistes de xocolata que les decoren. Però aquest any, Jordi Roca, el petit dels germans Roca, volia crear un nou personatge de xocolata molt especial: “la mona més mona”.

Van decidir crear una figura de xocolata amb la forma d’una mona inspirada en els primats que viuen al centre

La iniciativa neix amb la intenció d’ajudar a la Fundació MONA, un centre de recuperació de primats que va captivar el pastisser i al seu equip. Els va agradar tant la tasca de la fundació que van decidir crear una figura de xocolata (negre, blanc i amb llet; per a tots els gustos) amb la forma d’una mona inspirada en els primats que viuen al centre.

Van aprofitar les dates de pasqua, van aconseguir els millors cacaus i van començar a crear les mones solidàries. I va resultar que, a banda de ser una genial proposta per a tots els padrins que s’havien quedat sense idees, també va ser una manera original d’aconseguir fons per a una bona causa, ja que tots els beneficis obtinguts amb la seva venda van ser destinats a la fundació.

Després de veure la bona pinta que té i la bona causa a la qual dóna suport, us volem preguntar una cosa: hi ha algun pastisser que s’animi a crear un giving-cor de xocolata pel Giving Tuesday d’aquest any?