Les bates més fortes

La vida d’un nen hauria de ser pura alegria. La infància és una etapa plena d’innocència en la qual tot és descobrir, jugar, gaudir i sentir l’amor de la família. I entre moltes altres coses, un nen sempre s’enamora d’un equip i dels seus colors.

Una iniciativa que dóna força i alegria als nens i nenes ingressats a l’hospital

Però de vegades un nen es troba davant la malaltia, un dels pitjors rivals que hi ha. Fer front a la malaltia no és un partit fàcil ni bonic de jugar, però es pot guanyar. Per aquest motiu, la revista Panenka ha creat la campanya “Les bates més fortes“, una iniciativa que té l’objectiu de ser un suport i una força extra per a tots aquells infants que es troben ingressats a l’hospital.

Han convertit les samarretes de jugadors de futbol en bates d’hospital, així aquesta peça que els acompanya durant la seva estada a l’hospital deixa de ser avorrida per a ells. I no només això, aquestes bates són molt poderoses. Poderoses perquè quan un té passió per alguna cosa, res ni ningú li pot vèncer.

Els protagonistes de la iniciativa han comprovat que està tenint el seu efecte sobre els nens i nenes; si els petits pacients tenen alguna cosa que els causi alegria i emoció, el seu estat d’ànim és molt positiu i es redueix l’estrès, per això la seva recuperació és molt més ràpida.

La revista convida a tots els hospitals i centres de salut que vulguin participar, que se sumin a la iniciativa i facin més forts als nens del seu centre vestint-los amb les samarretes dels seus equips preferits. Ja saps giver, si treballes a un hospital o centre de salut i t’ha agradat la iniciativa, no dubtis en implementar-la al teu centre escrivint un correu a lasbatasmasfuertes@panenka.org