L’Home de les Aigües

A #GivingTuesday ens van els reptes solidaris. Gent que es mobilitza de manera altruista a favor d’altres. És per això que avui us portem la història d’un home al·lucinant. Popularment conegut com “l’Home de les Aigües”. Sona a llegenda, veritat?

L’home de les aigües no és més que un home de carn i os, amb un cor gegant i que des de fa anys tracta d’unir solidaritat i esport.

L’últim repte que s’ha proposat és un repte solidari per les aigües de la Mar Menor, aquest cap de setmana (10 a l’11 d’octubre).

Us presentem a Alberto Lorente.

El seu objectiu és recaptar fons per a construir una pista i un pavelló per a les instal·lacions d’Aidemar, una associació sense ànim de lucre, integrada per famílies amb fills que presenten discapacitat i que ve desenvolupant activitats des de 1982.

Vull que les meves braçades cobrin sentit” afirma l’Home de les Aigües a una entrevista a Cadena SER.

El repte començarà dissabte que ve sobre les 17.30. Tractarà de nedar els 48 km de la cosa de la Mar Menor a cegues, acompanyat de canoes i caiacs que seran els qui li guiïn durant el transcurs de la seva travessia, la qual es calcula que durarà unes 20 hores aproximadament.

Històries com aquesta ens inspiren a creure en un món cada vegada més solidari! Volem conèixer més històries! Si vols explicar-nos la teva escriu-nos a info@givingtuesday.es

Suma’t a givingtuesday.cat