Llibres per a bones causes

El seu nom és Luis de la Cruz. Ell és el propietari de Solican (Solidaridad Canaria), una llibreria plena de històries protagonitzades per la solidaritat, i d’aquesta giving-iniciativa en la que la lectura i la solidaritat van de la mà.

la seva il·lusió per donar als altres, el va fer emprendre el seu propi camí en el món de la solidaritat.

Luis és un home que sempre havia dedicat part del seu temps a treballar amb ONG per ajudar a les persones i contribuir en les bones causes. Però un bon dia, la seva il·lusió per donar als altres, el va fer emprendre el seu propi camí en el món de la solidaritat. Ell mateix, juntament amb la seva dona Amalia Reforzo, van decidir obrir Solican, un projecte que va començar fa més de 10 anys i que es dedica a vendre llibres donats a un baix preu, totalment simbòlic, per a col·laborar en bones accions, entre elles, ajudar a un asil de gent gran i contribuir en una campanya de recol·lecta de medicaments que més tard, envien al Sàhara. Els dos, amants de la lectura i de la solidaritat van iniciar aquest viatge en una petita taula d’un centre comercial de Tenerife i des de llavors, no han parat de créixer.

La llibreria compta amb centenars de visites al dia.

Avui dia, Solican té milers de llibres i un dels seus grans reptes és col·locar-los al seu lloc per a que sigui fàcil trobar-los i així mantindre l’ordre. La llibreria compta amb centenars de visites al dia, el que suposa que es donin i, al mateix temps, es comprin multitud d’obres.

“Alguns llibres entren i surten a la mateixa velocitat que els llegeixen qui els adquireixen, que són molts.”

Luis de la Cruz va tenir la magnifica idea de combinar el seu hobby per la lectura amb la solidaritat. I vosaltres givers, amb quin hobby ho combinaríeu?