Els prínceps i les princeses de l’hospital

Aquesta vegada ens anem a l’altra punta del món per recordar que la solidaritat sí que és cosa de tots. Belén Di Gregorio i Marita Stroman són dues dones voluntàries que van convertir els passadissos d’hospital en castells Disney.

Tot va sorgir quan un dia, de visita a l’Hospital de Nens Pere Elizalde d’Argentina, les dues voluntàries van veure que la planta d’oncologia infantil estava plena de nens jugant a ser prínceps i princeses. Perquè no faltés cap detall a les seves disfresses, van decidir regalar-los alguna cosa que els faria moltíssima il·lusió: les cabelleres de les princeses Disney.

Així, la Belén i la Marita van omplir l’hospital d’il·lusió quan van decidir que farien perruques de tela per a nens i nenes malalts de càncer. I es van posar mans a l’obra fins a aconseguir la primera perruca! Només els faltava una model per provar-la…

un cop es va provar la perruca ja no va voler treure-se-la

I així van conèixer a la Luz, una nena que un cop es va provar la perruca ja no va voler treure-se-la. Les dues voluntàries, sorpreses, alhora que il·lusionades per la reacció de la Luz, van decidir tirar endavant amb el projecte i van formar “Creando Luz“, una organització que sempre els recordaria a la seva primera petita model.

El projecte va superar totes les seves expectatives. Van demanar flors fetes amb ganxet, cintes, canonets i teles que els van arribar des de diferents punts de l’Argentina. Amb tot això i amb l’ajuda de 70 persones que es van unir a la causa durant un cap de setmana, van poder lliurar 150 perruques més.

Des de Giving Tuesday, estem segurs que la il·lusió i la màgia que acompanya aquests petits prínceps i princeses es convertirà en la força per combatre aquesta malaltia; i aprofitem l’entrada al bloc per inspirar a altres givers a fer que aquesta iniciativa pugui donar la volta al món repartint la mateixa felicitat que els ha regalat a aquests nens.