Màgia per Benín

Encara no creus en el poder de la màgia, giver? Segur  que quan descobreixis aquesta iniciativa solidària, canviaràs d’opinió. Màgia per Benín és una cita benèfica anual que es realitza a finals del mes de febrer, aquest any, el passat 22, 23 i 24 de febrer amb l’objectiu de recaptar fons per a l’escolarització de nens i nenes d’Àfrica que es troben en situació d’alta vulnerabilitat.

“El meu viatge d’adolescent a Benín em va fer comprendre que havia que fer alguna cosa més que un simple viatge”. Javier Arroyo, mag i pioner de la iniciativa.

Màgia per Benín ha recaptat més de 81.000 € destinats a l’escolarització

El motor del projecte el componen mags voluntaris que dediquen el seu temps per mostrar el seu talent, fer somriure i recuperar la il·lusió. Aquest 2019, l’espectacle ha tornat amb l’actuació de vuit grans mags. Conills sortint de barrets, persones que leviten, monedes a l’aire, culleres doblegades… i molts altres trucs van deixar bocabadats a tots els assistents i van demostrar una manera diferent de pensar en aquells que més ho necessiten.

Des de 2010, la primera edició, el projecte ha aconseguit reunir a més de 6.500 espectadors i recaptar més de 81.000 € destinats a oferir recursos i suport escolar a més de 400 nens i nenes i les seves famílies del país africà.

Així és com el jove mag connecta en cada edició la màgia amb la solidaritat, aconseguint traslladar a cadascun dels espectadors a aquell viatge a Benín que va fer d’adolescent.