Maletes d’il·lusió

Us presentem la història d’en Robert, un voluntari mag de la Fundación Isabel Martín, que emprendrà un viatge solidari aquest estiu.

El Roberto emprendrà un viatge solidari aquest estiu

Els nens/es de Veneçuela estan patint des de fa anys la greu situació de desproveïment del país i una gran majoria només menja, amb sort, un cop al dia. La fundació fa dos anys que finança el menjador del CEPIN (Centro de Promoción Integral del Niño) que dona de menjar a uns 360 infants.

Comptem amb un ampli nombre de voluntaris/es. Un d’ells és el Roberto, tècnic d’inserció laboral que, en les seves estones lliures, es dedica a fer màgia. Però màgia de veritat, ja que és el president de l’associació de mags Magicaires.

Al show es va fer màgia, però de la bona, ja que es van recaptar 410€ per ajudar al menjador del CEPIN.

El Roberto, juntament amb altres membres de Magicaires anima els nostres mercats solidaris i aquest estiu ha decidit emprendre un viatge solidari a Veneçuela. Així és com hem creat el projecte de Maletes d’il·lusió, evocant a les maletes que solen portar els mags per fer els seus espectacles. La seva missió serà realitzar tallers i espectacles de màgia perquè els més menuts s’oblidin per un instant de la seva situació.

El passat 2 de juny, Magicaires va oferir el show “Chisteras de ilusión”, com aperitiu a aquesta col·laboració amb Veneçuela. Al show es va fer màgia, però de la bona, ja que es van recaptar 410€ per ajudar al menjador del CEPIN.

Givers, aquest és un exemple de com amb ajuda de voluntaris i amb les ganes de donar temps als altres, el Roberto ha pogut aportar el seu granet de sorra, utilitzant el fet tan universal com la il·lusió per creure que la màgia és possible.

________________________________________________________________________________

Si tu també has viscut alguna experiència o història solidària, explica’ns-la a info@givingtuesday.es