Més de 50 giving-projectes

Quina notícia, giver! Ja són més de 50 organitzacions, entitats, fundacions, etc les que han penjat el seu giving-projecte a la web. I el teu? A què esperes?

És tan fàcil com seguir els 4 passos de la imatge

Com sabeu, existeixen infinites causes socials al món. Només fa falta que trobis la que més t’identifiqui i per la que més compromís mostraràs. Recorda que la voluntat d’una persona i les ganes de donar poden portar a aconseguir coses extraordinàries. Així que, no t’ho pensis més! Uneix-te a #GivingTuesday amb la teva pròpia iniciativa solidària i penja el teu giving-projecte a www.givingtuesday.cat. Com més aviat ho facis, més a prop estaràs d’assolir el teu objectiu.

Com fer-ho? És tan fàcil com seguir els 4 passos de la imatge.

  • Pas 1. Registra’t a la web. Si ja tens compte, inicia sessió
  • Pas 2. Completa les dades. Perfil públic i privat
  • Pas 3. Puja el teu projecte
  • pas 4. Utilitza les xarxes socials

A més, recorda que també pots formar part d’altres causes. Busca entre tots els projectes socials de la web i col·labora en el que més t’interessi. Qualsevol iniciativa és bona per a fomentar la solidaritat.

I a tots aquells givers que ja heu penjat el vostre giving-projecte, moltes giving-gràcies per sumar-vos al #GivingTuesday! Ara toca difondre el projecte per totes les xarxes socials, newsletter i tots els vostres contactes.

Que no us atrapi el 28 de novembre!