Motxilles amb cor

Fa uns dies, va començar la tornada a l’escola. Però el que no sabeu Givers, és que a Canàries es va tenir lloc la tornada a l’escola més solidària.

la tornada a l’escola més solidària

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de les Palmas de Gran Canària va organitzar una gran giving-recollida de material escolar sota el concepte “Mochilas con corazón” amb l’objectiu d’ajudar i facilitar l’educació de tots els nens/es i transmetre valors com l’altruisme. I així va ser. Desenes de voluntaris es van apropar el passat 16 de setembre al Centre Comercial Las Terrazas, per mostrar el seu esperit més solidari i aportar el seu petit granet de sorra.

Ser voluntari és una manera de ser i viure. Ser voluntari és tenir un esperit de servir, tenir una actitud positiva i fer qualsevol cosa per ajudar als altres.

Això van fer tots els que van participar en la recollida de material. I és que gràcies a persones compromeses amb la solidaritat i l’educació, tot el material recaptat va ser distribuït pels diferents centres escolars de la ciutat, ajudant a milers d’estudiants a créixer tan personal com professionalment.

Un giving-aplaudiment a tots els voluntaris/es!